Suherman

UIN SGD Bandung Meunang Lima Prestasi Di Widang Publikasi

Rektor Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung  Prof.Dr.H.Mahmud,M.Si netelakeun  UIN SGD Bandung meunang   lima  prestasi di widang  penelitian  jeung  publikasi nyaeta nu kahiji UIN Sunan Gunung Djati...

Wisuda Sarjana Ka 62,Magister Ka 22,Doktor Ka 12 Uninus

Universitas Islam Nusantara (Uninus) ceuk Wakil Rektor I Bidang Akademik & Kemahasiswaaan Dr.H.Husen Saeful Insan,M.M.Pd nu oge salaku Ketua Panitia  Pelaksana Wisuda dibarengan Panitia Wisuda Widang Humas/Dokumentasi Drs.Maman Nurzaman Syam...