Pendidikan

Uninus Ngabebenah Diri Nyanghareupan Revolusi Industri 4.0

Rektor  Universitas Islam Nusantara (Uninus) Dr.H.Suhendra Yusuf ,MA netelakeun Uninus ayeuna  keur terus ngabebenah diri ngalakukeun sagala tarekah ngaronjatkeun  mutu dina sagala rupa aspek ngokolakeun  pendidikan  tinggi kasaup  dina nyanghareupan ...

Wisuda UIN SGD Bandung Ka 71 Jeung 72

Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung  poe  Saptu  15 September 2018 lumangsung  di Gedong  Aula Anwar Musaddad   Jl.A,H.Nasution  No.105 Cibiru kota Bandung  ceuk Kasubag Humas UIN SGD...