Kadisduknaker Kota Tasikmalaya Imih Misbahul Munir Meunang Gelar Doktor Ti Uninus

Pikeun  Drs.Imih Misbahul Munir M.Si  nu kiwari nyepeng kalungguhan salaku Kepala Dinas Kependudukan Keluarga Berencana &Tenaga  Kerja (Kadisduknaker) Kota Tasikmalaya  bulan Maret  ngarupakeun  bulan karamat sarta  mawa  barokah  mibanda  sajarah  kahirupan ngalengkepanbiografi  dirina  nu moal bisa dipopohokeun. “ Aya sabaraha kajadian dialaman di bulan Maret   nu moal  bisa  dipopohokeun  ti mimiti  lahir, karier gawe   sarta nyuprih elmu  kuliah diantarana wae simkuring  lahir 2 Maret  1964 ti pasangan K.H.Mumu Mutaqin  sarta ibu Hj.Iim Mushinah  di Kampung Aboh Kelurahan  Sukamulya Kecamatan Bungursari kota Tasikmalaya  “.pokna.

Menpepan Dr.Andrinof Chaniago M.Si Kuliah Umum Di FISIP UIN SGD Bandung

Menteri Perencanaan Pembangunan Nasional (Menpepan)/Kepala Badan Perencanan Nasional (Bapenas) Dr.Andrinof Chaniago M.Si poe Kemis 26 Februari 2015 mere Kuliah Umum di Aula Fakultas Ilmu Sossial Ilmu Politik (FISIP) Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung  Jl..A.H.Nasution 105 Bandung. Kagiatan acara Kuliah Umum diayakeun  Badan Eksekutif Mahasiswa (BEM)  FISIP UIN SGD diluuhan Rektor UIN SGD Bandung Prof.Dr.H.Deddy Ismattulah M.Hum,Dekan FISIP UIN SGD Bandung  Dr.Sahya Anggara,Drs.M.Si,Wakil Dekan III FISIP UIN SGD Bandung Dr.Hamzah Turmudi M.Si sarta mahasiswa,dosen jeung BEM FISIP sa-Indonesia.Andrinof   dina kuliah  umuna  nembrakkeun  pikeun  ngarojong pangwangunan  nasional lian ti  diperlukeun aspek Sumber Daya

Mahasiswa Stiepar Yapari Aktripa Bandung Kuliah Lapangan Pariwisata Di Bali

Kurang Leuwih aya 368 mahasiswa Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Pariwisata (Stiepar) Yapari Aktripa Bandung dibarengan  pimpinan  program studi jeung 15 dosen pembimbing miluan   kagiatan Kuliah Lapangan Pariwisata (KLP) di Bali lumangsung ti tanggal  11 nepi ka 15 April 2015. “ Sajumlah mahasiswa miluan KLP ieu masing-masing asalna ti tilu program studi nyaeta ti S.1 Manajemen Pariwisata, D.3 Perhotelan jeung D.3 Usaha Perjalanan Wisata (UPW) nu kiwari di semester II jeung IV” .ceuk Septy Indrianty,S.Pd,M.Pd salaku Sekretaris Panitiana ngawakillan

UT UPBJJ Bandung Masrahkeun Ijazah Ka 1.455 Lulusan

Universitas Terbuka (UT) Unit Program Belajar Jarak Jauh (UPBJJ)  Bandung salila dua poe  25 jeung 26 Februari 2015 ngayakeun kagiatan acara Upacara Penyerahan Ijazah (UPI) masrahkeun  ijazah ka 1.455 lulusan. Kagiatan  acarana lumangsung di Balai Sartika Convention Hall Jl.Suryalaya  Indah 1-3 Buah  Batu Bandung diluuhan Kepala Lembaga Pengembangan Bahan Ajar,Ujian  & Sistem Informasi  (LPBAUSI) UT  Dewi Mutiara ,SH,M.T  sarta Plt.Kepala Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat Dr.Ir.H.Ahmad Hadadi,M.Si,Kepala UPBJJ-UT Bandung Dra.Dina Thaib M.Ed sarta Kepala Dinas Pendidikan kabupaten kota di wilayah kerja UPBJJ-UT Bandung  sarta para Pengurus Kelompok

Balukar Rektor Dieureunkeun Kemenag Warek II Salaku P.g.s Ngawisuda 990 Lulusan UIN SGD Bandung

Balukar  Rektor Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung  Periode 2011- 2015 Prof.Dr.H.Deddy Ismatullah,SH.M.Hum  dieureunkeun (dipecat)   tina jabatanna  salaku rektor  ku Kementrian Agama (Kemenag) dumasar Surat Keputusan (SK)  Menteri Agama Republik Indonesia Nomor Gj.l/Kp.07.6/781/2015 alatan  geus  ngarumpak  PP No,53/2010 ngeunaan disiplin Pegawai Negeri Sipil ( PNS).Kukituna kagiatan  sidang senat terbuka  Wisuda UIN SGD Bandung  Ka 61 Semester Genap taun akademik 2014/2015