Vega & R.Hafizd Aldera Juara I Moka

Ikatan Guru Taman Kanak Kanak Indonesia (IGTKI) kecamatan Cinambo kota Bandung gawe bareng jeung Biolysin  poe Minggu 2 Maret 2014 ngayakeun kagiatan Lomba Mojang Jajaka (Moka) jeung  lomba  ngawarnaan  diluhureun  hihid  soulmate nyokot tema “ Ngamumule Budaya Sunda” lumangsung Minggu 2  Maret 2014 di  acara “ Pesta Buku  Bandung 2014 “  Ikatan Penerbit Indonesia(IKAPI) Jawa Barat  di  Landmark  Convention Hall,Jl.Braga No.129 Bandung. Dina ieu kasempetan saperti diberitakeun Koran Giwangkara   nu kaluar jadi Juara I Moka nyaeta  pasangan Vega jeung Renzo Hafizd Aldera ti TK.Permata asuhan  R.Titim Patimah S.Pd ..Sedengkeun  dina lomba ngawarnaan diluhureun hihid Hafizd soulmet kalua jadi juara ka dua.(Suherman.S)

 

Banner IDwebhost

Warta sejenna...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *