Vega & R.Hafizd Aldera Juara I Moka

Ikatan Guru Taman Kanak Kanak Indonesia (IGTKI) kecamatan Cinambo kota Bandung gawe bareng jeung Biolysin  poe Minggu 2 Maret 2014 ngayakeun kagiatan Lomba Mojang Jajaka (Moka) jeung  lomba  ngawarnaan  diluhureun...