USP Di Koperasi Nyanghareupan Saingan Beurat Jeung Bank

Kagiatan Usaha Simpan Pinjam (USP) nu aya  di koperasi  kiwari  masih loba ngarandapan masalah nyaeta diantarana  wae  nyanghareupan saingan nu kacida beuratna  jeung bank nu loba  nawarkeun jasana leuwih murah oge leuwih lila jangka waktuna sarta  jumlah injeumannana leuwih gede tibatan jeung nu dibikeun ti koperasi. Hal ieu diebrehkeun  Ketua Gabungan Koperasi  Pegawai Republik  Indonesia (GKPRI) Jabar Dr.H.Endang Suwarna,M.Si dina biantarana  waktu Rapat Anggota Taunan (RAT)  Taun Buku 2011

Dr.Dian Sukmara M.Pd Guru Teladan Kab Sumedang Meunang Gelar Doktor Ti Uninus

Dr.Dian Sukmara M.Pd salaku guru teladan kabupaten Sumedang sarta 4 besar guru berprestasi di Jabar tahun 2000 harita salaku guru di SMAN I Cimalaka  nu kiwari nyangking kalungguhan salaku pengawas satuan pendidikan di Dinas Pendidikan  kabupaten Sumedang  sarta  Pembatu Ketua I (Bidang Akademik) Sekolah Tinggi Agama Islam (STAI) Sebelas  April Sumedang  dina tanggal  23 Mei 2012 lumangsung di rohangam sidang Program Pasca Sarjana Universitas Islam Nusantara (Uninus) Jl.Soekarno-Hatta  No.530 Bandung.