USP Di Koperasi Nyanghareupan Saingan Beurat Jeung Bank

Kagiatan Usaha Simpan Pinjam (USP) nu aya  di koperasi  kiwari  masih loba ngarandapan masalah nyaeta diantarana  wae  nyanghareupan saingan nu kacida beuratna  jeung bank nu loba  nawarkeun jasana leuwih murah...