UT UPBJJ Bandung Masrahkeun Ijazah Ka 1.455 Lulusan

Universitas Terbuka (UT) Unit Program Belajar Jarak Jauh (UPBJJ)  Bandung salila dua poe  25 jeung 26 Februari 2015 ngayakeun kagiatan acara Upacara Penyerahan Ijazah (UPI) masrahkeun  ijazah ka 1.455 lulusan....