UPBJJ – Universitas Terbuka Bandung Ngalaksanakeun Upacara Penyerahan Ijazah Tahun 2014.1

Unit Program Belajar Jarak Jauh (UPBJJ) Universitas Terbuka (UT) Bandung Rebo 19 jeung Kemis 20 Februari 2014 ngalaksanakeun kagiatan  Upacara Penyerahan Ijazah (UPI) Periode 2014.1 masrahkeun ijazah ka 2.453 lulusan...