PKPRI Kota Bandung Siap Nyanghareupan Sagala Rupa Parobahan Di Taun 2014

Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKPRI) kota Bandung  siap  nyanghareupan sagala rupa parobahan di taun 2014  nu kondisina cukup beurat lian ti  taun  lumangsuna  gantina presiden oge  di taun 2014...