Perpustakaan Unpas Ngayakeun Kagiatan “ Bimbingan Pembaca”

Kepala UPT (Unit Pelaksana Teknis) Perpustakaan Universitas Pasundan (Unpas) Hilman Firmansyah,SIP,MAP netelakeun kagiatan bimbingan maca  di perpustakaan Unpas leuwih ditaekeun deui  darajatna ku cara konsultasi. Hal ieu luyu jeung amanat...