Ngatur Tempat Diuk Kacida Penting Dina Keprotokolan

Ketua Panitia Bimbingan Teknis Keprotokolan pikeun tenaga teknis administrasi  Perguruan Tinggi Swasta (PTS) di  lingkungan  Kopertis IV Sudirman S.Sos  nu oge salaku  Kepala Sub Bagian Tata Usaha Kopertis IV  dina kagiatan...