Prof.Dr.Ir.Rokhmin Dahuri,MS : Perlu Kontribusi Pikeun Ngawujudkeun Indonesia Salaku Poros Maritim Dunia

Salah sahiji gagasan Presiden Joko Widodo (Jokowi) jeung Wapres Jusuf Kalla  nu meunang rojongan publik  kalawan antuaisme nyaeta tekadna pikeun ngawujudkeun Indonesia salaku PMD (Poros Maritim Dunia).“ Prinsipna nu dimaksud...