Milad Uninus ka 55 : Terus Mekar HenteuLeupas Tina Tradisi Jeung Jati Diri

Saupama nyaritakeun jati diri Universitas Islam Nusantara (Uninus) henteu leupas tina sajarah panjangna, waktu ngadeg ngarannna Universitas Nahdatul Ulama. Uninus nembongkeun tilu pilar perjoangan pendidikan Nahdatul Ulama nyaeta kailmuan,keislaman,kebangsaan.Jati diri...