Dr.Ir.Okke Rosmaladewi,M.M.Pd : Ngaberdayakeun Masarakat Perlu Manajemen Strategik

Dosen Fakultas Pertanian Universitas Islam Nusantara (Uninus) Bandung Dr.Ir.Okke Rosmaladewi,M.M.Pd  netelakeun  ngaberdayakeun masarakat  ku ngaliwatan kemitraan antara Perguruan Tinggi-Pemerintah jeung perusahaan ngarupakeun salah sahiji alternatif dianggap leuwih hade,kulantaran program ngaberdayakeun...