Kagiatan Wisuda Lain Sakadar Pesta

Rektor Universitas Islam Nusantara (Uninus)  Dr.H.Didin Wahidin M.Pd netelakeun kagitan proses akhir mungkas akademik nyaeta wisuda. Kagiatan wisuda lain ngan sakadar pesta tapi  nu leuwih pentingna ngarupakeun upaya kagiatan akademik  pikeun...