FPPTI Jabar Ngayakeun Change Management Exeutive Training Program

Forum Perpustakaan Perguruan Tinggi Indonesia  (FPPTI) Jabar  sawatara waktu kaliwat poe Rebo 4 Juli nepi ka  5 Juli 2018  ngalaksanakeun  Change Management Exeutive Training Program lumangsung  di Natural Hill  Blok...