Dies ka 45 UIN SGD Bandung

Kagiatan Dies Natalis ka 45 Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD)  Bandung ceuk Kepala  Humasna Sakrim Mihardja M.Ag netelakeun ka Koran Giwangkara  dilaksanakeun poe Senen 8 April 2013...