Uninus Wisuda 1.008 Lulusan : Program Pendidikanna Ngamumule Ajen Inajen Kaislaman

Universitas Islam Nusantara (Uninus)  kampusna di Jl.Soekarno-Hatta No. 530 Bandung   Sabtu 22 Juni 2013  ngawisuda 1.008 lulusan  taun akademik 2012-2013. Ngistrenan lumangsung dina sidang  terbuka  senat  dipimpin rektor Uninus Dr.H.Didin Wahidin M.Pd   di Gedong  Bandung Convention Centre (BCC)  Jl.Soekarno-Hatta No.354 Bandung nu dina ieu kasempetan diluuhan Koordinator Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim HalimM.Sc , mantan Koordinator Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten  Prof.Dr.H.Rochim Suratman, Ketua Umum Ikatan Keluarga Alumni (IKA) Uninus Dr.H.Dada Rosada SH,M.Si nu oge salaku Walikota Bandung ,   sarta Dr.H.Ali Masykur Musa,M.Si,M.Hum salaku Anggota IV Badan Pemeriksa Keuangan Republik Indonesia (BPK RI) ngadugikeun orasina.