Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim Halim M.Sc : Tina 482 PTS di Jabar & Banten Aya 255 Nu Tacan Legal

Koordinator Perguruan Tinggi Swasta (Kopertis) Wilayah IV Jabar & Banten Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim Halim M.Sc nembrakeun ngeunaan legalitas penyelenggara lembaga  Perguruan Tinggi Swasta (PTS) geuningan  tina sajumlah 482 Perguruan Tinggi Swasta (PTS) nu aya di wewengkon Kopertis wilayah IV Jabar & Banten diantarana kiwari kacatet kakara   227 PTS nu geus dianggap legal ,sedengkeun sesana nu 255 PTS deui mah dianggap  tacan legal ngandung harti can nyumponan akreditasi  ngarupakeun sistem jaminan mutu atawa .kualitas.