Wisuda Uninus Ka 59

Universitas Islam Nusantara (Uninus) rek ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda Sarjana,Magister jeung Doktor ka 58 Tahun Akademik 2015-2016 dilaksanakeun poe Rebo 18 Mei 2016/11 Syaban 1437 H ti mimiti jam :...