Wisuda Uninus Ka 58

Universitas Islam Nusantara  (Uninus)  rek  ngalaksanakeun kagiatan  Wisuda Sarjana,Magister & Doktor ka 58 taun akademik 2014-2015.Kagiatanna  dilaksanakeun  poe Rebo 10 Juni  2015/23 Sya’ban 1436 H  jam 07.00 nepi ka rengse...