Wisuda Ka 62 UIN SGD Bandung Ngistrenan 2700 Lulusan

Universitas Islam Negeri  (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung  ngalaksanakeun  wisuda  ka  62 dina sidang senat terbuka dipimpin rektor UIN SGD Bandung Prof.Dr.H.Mahmud M.Si  ngistrenan 2700 lulusan program S1,S2  jeung...