Uninus Ngabebenah Diri Nyanghareupan Revolusi Industri 4.0

Rektor  Universitas Islam Nusantara (Uninus) Dr.H.Suhendra Yusuf ,MA netelakeun Uninus ayeuna  keur terus ngabebenah diri ngalakukeun sagala tarekah ngaronjatkeun  mutu dina sagala rupa aspek ngokolakeun  pendidikan  tinggi kasaup  dina nyanghareupan ...