STIKES Bhakti Kencana Bandung Ngalaksanakeun Pengabdian Masarakat

Salah sahiji Tri Dharma Perguruan Tinggi nyaeta Pengabdian Masyarakat.Pikeun Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan ( STIKES)  Bhati Kencana Bandung  pengabdian masarakat di taun 2014  geus  ngalaksnakeun  pengobatan massal  & khitanan   gratis...