Rektor Ikopin Dr.HC.Burhanuddin Abdullah MA : Indonesia Masih Nyanghareupan Tantangan Domestik Jeung Global

Rektor Institut Koperasi Indonesia (Ikopin) Dr.HC.Burhanuddin Abdullah  MA  netelakeun Indonesia  kiwari  masih nyanghareupan  sagala rupa tantangan  domestik jeung global. Di jero negeri  kaayaanna  masih papuket jeung masalah hebeul nyaeta kamiskinan,pangangguran...