Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim Halim M.Sc : Kaayan PTS Can Nyugemakeun Masih Perlu Diomean

Koordinator Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten Prof.Dr.Ir.H.Abdul HakimĀ  Halim M.Sc nembrakeun Perguruan Tinggi Swasta (PTS) di wewengkon wilayah gawena kiwari kacatet jumlahna aya 493 PTS ngawengku universitas,institut,sekolah tinggi,akademi jeung...