PKPRI Kota Bandung Ngayakeun RAT di Batu Malang

Minangka  realisasi saperti  diamanatkeumn   ku  para anggota  RAT taun buku 2011 kaliwat  sarta waktu ngabahas rencana kerja jeung rencana anggaran  belanja 2013  diantara putusanna nyaeta  kagiatan acara  rapat taun buku...