Pengurus Koperasi Mimitran Dikukuhkeun Deui Pikeun Periode 2017-2019

Salah sahiji Koperasi di kota Bandung pangheulana  ngayakeun Rapat Anggota Taunan (RAT) nyaeta Koperasi “ Mimitran “. Koperasi ieu kaasup Koperasi Pegawai Republik Indonesia (KPRI)  anggotana ngawengku  Tenaga Pendidik &...