Milangkala Kopertis Wilayah IV Ka 49

Dina raraga milangkala atawa  mieling Hari Ulang Taun (HUT) Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten nu ka 49 ceuk Ketua Panitia HUT Drs.Wahyudin Tahedi,M.Si nu oge salaku Kepala Bidang Kelembagaan...