Dra.Hj.Iim Rogayah Danasaputra,M.Hum: Mahasiswa Lulus Tepat Waktu Ngaronjat

Ketua Sekolah Tinggi Bahasa Asing (STBA) Yapari-ABA Bandung Dra.Hj.Iim Danasaputra M.Hum nembrakeun beuki ngaronjat loba  lulusanna  nu ngarengsekeun studina tepat waktu (kurang ti 5 taun),.Dina taun ayeuna ngaronjat 10,5 %...