Mahasiswa Jurusan Bahasa Sunda UPI Miluan MTQ Jeung KKN di Jepang

Lian ti aya tiluan mahasiswa ti Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Sunda Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) nyaeta Deden Muhidin,Lukman Nul Hakim jeung I.Wahyudi Sofyan salaku utusan kontingen UPI nu miluan Musabaqoh...