December 2016

Nu Meunang Akreditasi Prodi Ti BAN-PT Ngaronjat 86%

Kepala Bagian Seksi Kelembagaan & Kerjasama Kopertis 4 Drs.Wahyudin Tahedi M.Si  netelakeun saperti diberitakeun Koran Giwangkara  salila taun 2016 Kopertis 4 geus ngalaksanakeun Workshop Implementasi  Sistem Penjaminan Mutu Internal (SPMI)...