March 2016

Prospek Psikologi Islam

Potensi  psikologi islam matak ngagumbirakeun kiwari loba  diperlukeun  masarakat  boh di lembaga –lembaga,institusi pendidikan,rumah sakit, sarta perusahaan islam nu prospekna dina widang kesehatan,pendidikan,industri,training, salaku motivator nu ayeuna keur payu pisan...

Bintek Pelayanan Prima Kopertis IV

Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten ngayakeun kagiatan Bimbingan Teknis (Bintek) Pelayanan Prima ti poe Senen  15 nepi ka Kemis 17Maret 2016 lumangsung  di  Gedong Diklat Kopertis Wilayah IV Jatinangor diiluan 86...