Milad ka 3 FISIP UIN SGD BANDUNG

FISIP (FakultasIlmuSosial&Politik) kudu ngalahirkeun perekayasa social jeung politik nu wedel sarta ngarobah masa depan bangsa jeung nagara. “FISIP nyaeta fakultas nu ngahasilkeun paraperekayasa social jeung politik.Eta perekayasa ngarupakeun hal positif...