April 2013

Dies ka 45 UIN SGD Bandung

Kagiatan Dies Natalis ka 45 Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD)  Bandung ceuk Kepala  Humasna Sakrim Mihardja M.Ag netelakeun ka Koran Giwangkara  dilaksanakeun poe Senen 8 April 2013...

Wisuda Uninus Ka 56

Universitas  Islam Nusantara (Uninus) Bandung  ceuk Pembantu Rektor I Uninus Dr.Suhendra Yusuf  MA nu oge salaku Ketua Panitia wisuda Uninus dijejeran  Kepala Humas Uninus Drs.Maman Nurdjaman netelakeun  rek ngalaksanakeun Wisuda...