September 2012

83 Taun Prof.Achmad Sanusi Beunghar Ku Pamadegan

Pikeun Prof.Dr.H.Achmad Sanusi,SH, MPA nu kiwari nyangking kalungguhan salaku Direktur Program Pasca Sarjana (PPS) Universitas Islam Nusantara (Uninus)  tanggal 31 Agustus  dianggap  pangistimewana ngandung  sejarah  kahirupannana,,kulantaran mantan rektor Institut Keguruan...