Zikir Akbar Bareng Jeung Ustad HM.Arifin Ilham

Kagiatan  zikir akbar bareng jeung ustad HM.Arifin Ilham lumangsung poe Saptu 11 Januari 2014  ti mimiti jam 10 nepi ka rengse  di Masjid Baitus Saadiyah Rest Area 72 B Tol Purbaleunyi.Numutkeun Ketua Yayasan  Adhi Guna Kencana H.Mulyana,SH, M.Pd M.H.Kes