Ketua LPPM STIE INABA Yoyo Sudaryo Meunang Gelar Doktor

Ketua Lembaga Pengabdian Pada Masyarakat (LPPM) Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi (STIE) INABA Bandung  ti mimiti Rebo  tanggal  31 Juli 2013 mibanda hak ngagunakeun  gelar S3 nambah   ngalengkepan  ngaranna  jadi Dr.Yoyo Sudaryo,SE,MM,Ak ,kulantaran  dina ieu kesempetan inyana  ditandeskeun  lulus meunang gelar Doktor  dina  widang manajemen pendidikan Program Studi  Manajemen Pendidikan  Program Pascasarjana Universitas Islam Nusantara (Uninus) Bandung. Hasil kalulusanna  geuningan cukup nyugemakeun nyaeta  yudicium   sangat memuaskan  Indek Prestasi Kumulatif (IPK) 3,52 ditandeskeun ku Promotor Prof.Dr.H.Achmad