Diayakeun Primagama ,Kasek & Guru BK Miluan Workshop Rahasia Sukses SNPTN 2014 Jalur Undangan

Manager Primagama Bandung Mimin Sukarmin,S.Si,M.Pd  netelakeun dina raraga  nyanghareupan dilaksanakeunnana  SNPTN  (Seleksi Nasional Masuk Perguruan Tinggi Negeri) 2014 jalur undangan Primagama Bandung gawe bareng jeung Universitas Islam Nusantara (Uninus)  sarta Artline ngayakeun  acara Workshop  Membongkar Rahasiah Sukses SNPTN 2014  “(Jalur Undangan) “ lumangsung Rebo 22 Januari 2014  di rohangan  Pasca Sarjana Uninus Jalan .Soekarno-Hatta No.530 Bandung.Kagiatan  acara workshop  sakalian  Lauching  Smart Consys  Primagama   dibuka Pembantu Dekan III FKIP  Uninus Drs.H.Agus Mulyanto,M..Pd turta   dijejeran  jajaran