Workshop Kompetensi Pembelajaran Kopertis Wilayah IV

Kopertis Wilayah IV ngayakeun  kagiatan Workshop Kompetensi Pembelajaran pikeun dosen Perguruan Tinggi Swasta  (PTS) di lingkungan Kopertis Wilayah IV dilaksanakeun  poe Salasa  13 Maret nepi ka 14  Maret 2018. Kitu ceuk Koordinator Kopertis Wilayah IV Prof.Dr.Uman Suherman ,AS, M.Pd dibarengan  Ketua Panitiana Hj.Entin Hartini,  S.Sos,M.Si nu oge salaku Kepala Bagian Umum saperti diberitakeun Koran Giwangkara  netelakeun  di kantorna Jl,Penghulu Haji Hasan Mustofa Nomor 38 Kota Bandung . Numutkeun  Uman Suherman kagiatan  diiluan 76 peserta ti  38 PTS mibanda tujuan dina raraga ngaronjatkeun kualitas kompetensi dosen di PTS dilaksanakeun di Gedong Pendidikan & Pelatihan Kopertis Wilayah IV Jl.Raya Jatinangor ,KM 20 Sumedang . Aya Sabaraha urang narasumber ngaguar  materi nyaeta Koordinator  Kordinator Kopertis Wilayah IV Prof.Dr.Uman Suherman ,AS,M.Pd ngadugikeun “ Peran Dosen Dalam Pendidikan dan Pembelajaran “, Dr.Cepi Riyana M.Pd  ahli  Ilmu Pendidikan  dosen Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) ngadugikeun  “ Metoda Pembelajaran ,Keterampilan ,Proses Pembelajaran “, Prof.Hj.Aan Komariah M.Pd  dosen UPI  ahli widang   Kepemimpinan & Kebijakan Pendidikan  ngadugikeun “ Pengelolaan Kelas “,jeung  Dr.Nurhudaya M.Pd dosen UPI ahli dina widang  ilmu pendidikan program studi Psikologi  ngadugikeun “ Penyusunan Instrument Evaluasi Pembelajaran “(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>