Wisuda Uninus Ka 61

Dr.H.Husen Saeful Insan,M.M.Pd salaku Ketua Panitia Wisuda nu oge salaku Warek (Wakil Rektor) I Universitas Islam Nusantara (Uninus ) dijejeran Kepala Biro Humas Uninus Drs.Maman Nurzaman S netetelakeun ka Giwangkara Uninus ngalaksanakeun Sidang Terbuka Senat