Wisuda Uninus Ka 60

Universitas Islam Nusantara(Uninus)  ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda Sarjana,Magister jeung Doktor ka 60 Taun Akademik 2016-2017 dilaksanakeun  poe Saptu 3 Desember 2016 ti mimiti jam 07.00 isuk-isuk nepi ka rengselumangsung di Gedong Aula Uninus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung. “ Samemeh  acara  wisuda dilaksanakeun heula Gladiresik  poe Jumaah 2 Desember 2016 ti jam 07.00 nepi ka rengse”.Ceuk Dr.H.Husen Saeful Insan,M.M.Pd salaku Ketua PanitiaWisuda nu oge salaku Wakil Rektor I Uninus dijejeran Kepala Biro Humas Uninus