Wisuda Uninus Ka 60

Universitas Islam Nusantara(Uninus)  ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda Sarjana,Magister jeung Doktor ka 60 Taun Akademik 2016-2017 dilaksanakeun  poe Saptu 3 Desember 2016 ti mimiti jam 07.00 isuk-isuk nepi ka rengselumangsung di Gedong Aula Uninus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung. “ Samemeh  acara  wisuda dilaksanakeun heula Gladiresik  poe Jumaah 2 Desember 2016 ti jam 07.00 nepi ka rengse”.Ceuk Dr.H.Husen Saeful Insan,M.M.Pd salaku Ketua PanitiaWisuda nu oge salaku Wakil Rektor I Uninus dijejeran Kepala Biro Humas Uninus Drs.Maman Nurzaman netelakeun di kampus Uninus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung.Numutkeun Husen,kukituna pikeun wisudawan/wisudawati  sangkan sagancangnangadaftarkeun diri saelat-elatna tanggal 25 November 2016  di kantor  BAAK  Uninus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung bari mawa surat katerangan kelulusan ti fakultas masing-masing-masing  sarta ti Program Pasca Sarjana.(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>