Wisuda Uninus Ka 59

Universitas Islam Nusantara (Uninus) rek ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda Sarjana,Magister jeung Doktor ka 58 Tahun Akademik 2015-2016 dilaksanakeun poe Rebo 18 Mei 2016/11 Syaban 1437 H ti mimiti jam : 07.00 isuk-isuk nepi ka rengse di Gedong BCC (Bandung Convention Center) Jl.Soekarno-Hatta No.354 Bandung 40235 Telp (022) 91697200. “ Samemeh acara wisuda dilaksanakeun heula Gladiresik poe Salasa 17 Mei 2016/10 Syaban 1437 H ti mimiti jam 01.00 beurang nepi ka rengse “. ceuk Dr.H.Husen Saeful Insan M.M.Pd salaku Ketua Panitia Wisuda ka 59 nu oge salaku Wakil Rektor I