Wisuda Uninus Ka 59

Universitas Islam Nusantara (Uninus) rek ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda Sarjana,Magister jeung Doktor ka 58 Tahun Akademik 2015-2016 dilaksanakeun poe Rebo 18 Mei 2016/11 Syaban 1437 H ti mimiti jam : 07.00 isuk-isuk nepi ka rengse di Gedong BCC (Bandung Convention Center) Jl.Soekarno-Hatta No.354 Bandung 40235 Telp (022) 91697200. “ Samemeh acara wisuda dilaksanakeun heula Gladiresik poe Salasa 17 Mei 2016/10 Syaban 1437 H ti mimiti jam 01.00 beurang nepi ka rengse “. ceuk Dr.H.Husen Saeful Insan M.M.Pd salaku Ketua Panitia Wisuda ka 59 nu oge salaku Wakil Rektor I Uninus  dijejeran Kepala Biro Humas Uninus Drs.Maman Nurzaman saperti diberitakeun Koran Giwangkara  netelekaeun di kampus Uninus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung, Numutkeun Husen, kukituna pikeun  sakabeh calon wisudawan/wisudawati sangkan sagancangna  ngadaftarkeun diri saelat-elatna nepi ka poe Jumaah 13 Mei 2016 di kampus atawa di Kantor Kas BRI Uninus No.Rekening 143101000119506 atawa ka Contact Person (CP) : (022) 7509656-7509662 www.uninus.ac.id, e-mail:info@uninus.ac.id bari mawa surat pengantar /kelulusan ti fakultas masing-masing nyaeta ti Fakuktas Ekonomi, Hukum, Keguruan & Ilmu Pendidikan, Teknik, Pertanian, Ilmu Komunikasi, Agama Islam sarta ti Pasca Sarjana (S2) : Prodi Manajemen Pendidikan, Ilmu Hukum, Pendidikan Agama Islam sarta Program (S3) : Doktor Ilmu Pendidikan. (Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>