Wisuda Uninus Ka 58

Universitas Islam Nusantara  (Uninus)  rek  ngalaksanakeun kagiatan  Wisuda Sarjana,Magister & Doktor ka 58 taun akademik 2014-2015.Kagiatanna  dilaksanakeun  poe Rebo 10 Juni  2015/23 Sya’ban 1436 H  jam 07.00 nepi ka rengse di Gedong BCC (Bandung Convention Centre) Jl.Soekarno-Hatta No.354 Bandung.Hal ieu ditetelakeun Ketua Panitia Wisuda Uninus  ka 58 Dr.H.Suhendra Yusuf,MA nu oge salaku Pembantu Rektor I Uninus