Wisuda Uninus Ka 56

Universitas  Islam Nusantara (Uninus) Bandung  ceuk Pembantu Rektor I Uninus Dr.Suhendra Yusuf  MA nu oge salaku Ketua Panitia wisuda Uninus dijejeran  Kepala Humas Uninus Drs.Maman Nurdjaman netelakeun  rek ngalaksanakeun Wisuda Sarjana,Magister jeung Doktor  taun akademik 2012 -2013 nu  ka 56  lumangsung  poe Sabtu 22 Juni 2013  di Gedong Bandung Convention Center (BCC) Jl.Soekarno-Hatta No,354 Bandung40235 Telp.02291697200. Kukituna inyana peupeujeuh turta umajak  ka para wisudawan sangkan sagancangna ngadaftarkeun diri di kampus Uninus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung.(Suherman.S).-