Wisuda ke 58 UIN SGD Bandung Dilaksanakeun 2 Gelombang

Kagiatan  acara wisuda ka 58 Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung taun akademik 2013-2014 nu dipimpin rektor Prof.Dr.H.Deddy Ismatullah,SH,M.Hum kapaksa dilaksanakeun 2 gelombang,ceuk Kepala Bagian Humasna Sakrim Mihardja M.Ag netelakeun ka Koran Giwangkara  balukar  tina loba jumlahna wisudawan henteu saimbang jeung kaayaan kapasitas  Gedong Auditorium