Wisuda Ka 62 UIN SGD Bandung Ngistrenan 2700 Lulusan

Universitas Islam Negeri  (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung  ngalaksanakeun  wisuda  ka  62 dina sidang senat terbuka dipimpin rektor UIN SGD Bandung Prof.Dr.H.Mahmud M.Si  ngistrenan 2700 lulusan program S1,S2  jeung S3 lumangsung Minggu 13 September 2015 di gedong Multipupose Jl.A.H.Nasution No.105 Bandung.Sajumlah lulusan ieu masing –masing asalna Ti Fakultas Tarbiyah & Keguruan 657 lulusan, Syariah & Hukum 271